هزينه تهيه اين غذا براي چهار نفر 2500 تومان است

مواد لازم

1- عدس : سه 1پيمانه

2- آب ك شش ليوان

3- نمك :سه قاشق مربا خوري

4- زرد چوبه: دو قاشق مربا خوري

5- فلفل سياه و قرمز: دو قاشق مربا خوري

6- ادويه: دو قاشق مربا خوري

7- آرد: دو قاشق غذا خوري

8- پياز: يك عدد

9- سير : يه حبه

طرز تهيه:

ابتدا عدس را در آب جوش به مدت يك ساعت مي پذيم . سپس ادويه ، فلفل،نمك و زردچوبه را به آن مي افزاييم.

آرد را در كمي روغن تفت داده وبه همراه پياز سرخ شده  به آن اضافه مي كنيم و مقداري پياز داغ براي تزئين آش كنا رمي گذاريم .

گفتني است كه اضافه كردن مقداري آبغوره هنگام مصرف اين غذا طعم آنرا مطلوب تر مي كند.